In haine de lucru...

Casa avanseaza incetul cu incetul. Bucuria e mare si sufletul plin.
Multumesc mult pentru toate mesajele primite, sper sa revin cat de curand.
Azi incepem sa vopsim....

Comentarii

deA a spus…
Este intotdeauna o bucurie sa te regasesc aici.

Mult spor in continuare cu casa!
Unknown a spus…
spor!
eu vreau sa ma mut.. undeva cu o bucatarie mare :))
si gradina pentru rozmarin :x
roxana a spus…
Of,cat de bine si de firesc imi pare sa te aud spunand "bucuria e mare si sufletul plin"! Atat de mult ma bucur!...
Ieri noi am revenit la ceea ce in urma cu 6 luni numeam "acasa". Deocamdata. Credeam ca va fi greu, insa imi pare atat de frumos: pivesc muntii in zare si ascult cum ploua...
Te imbratisez cu drag si mult spor la vopsit!
Irina a spus…
DeA, abia astept sa am mai mult timp liber. Chiar daca nu o sa putem sa facem tot ceea ce ne-am dorit, casa s-a schimbat mult. Visez sa intru in bucatarie si sa fac una din zecile de retete la care ma gandesc atunci cand vopsesc. Uite, de exemplu, ieri : casa a apartinut unui arhitect si, intre etajul 1 si etajul 2, a facut o sera. Ieri, cand o curatam si tot mutam cactusii, ma gandeam cam ce pot sa pun eu in sera asta mica (2m²) pe timpul iernii. Si uite ca mi-am adus aminte de rosii uscate...la soare. Cateva zile. Abia astept sa incerc metoda asta, poate reusesc!
Irina a spus…
Mazi, sa fie! Inca am... ca ieri am vopsit mobila din bucatarie. Si eu am visat la o bucatarie mare si luminoasa! Nici bucataria asta nu este foarte mare (oricum mai mare decat cea actuala) dar am spart, pe jumatate peretele care da in salonul (foarte mare) si care da, la randul lui, in gradina. Gradina cu rozmarin, cimbru, lamaita si copaci verzi.
Irina a spus…
Roxana, imi pare bine ca te-ai intors acasa! Uite ce ascult in timp ce vopsesc : Melody Gardot - My One and Only Thrill. Excelent albumul!
roxana a spus…
Gradina ta Irina pare foarte faina, exact atat cat sa fie intima si primitoare, sa te simti biiiine in ea! :))
Am ascultat Melody Gardot. Mai greu, ca netul se misca dificil zilele astea. Imi place si nu pot decat sa-mi imaginez ce-ti iese din maini in urma vopsitului pe asa muzica.
Sporuri multe!
Irina a spus…
Gradina e mica, 40 m², tata ar spune ca un picior de la masa e in casa, celalalt afara...Dar are copaci, e inconjurata de ziduri si de iedera (vrai jardin de curé), parca are suflet. Ghivecele de lut asteapta cuminte flori si plante aromatice.
Astazi am trecut la dormitor si am schimbat si cd-ul. Am trecut la Anthony and Johnsons. Nu stiu daca o sa iti placa... Am vazut un concert la sala Pleyel din Paris si mi-a ramas la inima... Olivier nu il suporta, e special.
http://www.youtube.com/watch?v=loNU4fVpO8E
Cred ca ar trebui sa facem o compilatie cu cantecele care ne plac. Un cd pentru curatat, unul pentru ciorbe, unul pentru tocat morcovii si ceapa, unul pentru drum lung, etc....Invitam toate fetele de pe blogurile culinare! Ce zici ? In septembrie ?
roxana a spus…
Aaaaaa,da... nici mie nu-mi place. Nu este genul de muzica si nici de artist care sa-mi placa in mod deosebit.
Dar sustin initiativa ta cu compilatiile pentru diverse ocazii, in septembrie. Cred ca rezultatul va fi unul tare simpatic si, poate cu ocazia asta, mai aflu si eu ceva noutati. :-)
Caci sunt destul de "conservatoare" de felul meu in ce priveste muzica. :-))
Irina a spus…
Mdaaaa, nu ma mira. Olivier suporta cu greu cateva minute. Chiar nu inteleg :-)....
Retinem ideea cu compilatiile, ma gandesc ce teme sa abordam !